Evenementenfotografie

Zakelijke portretten

Social media zoals LinkedIn en Facebook spelen een grote rol in het zakelijke verkeer.  Juist in deze tijd is het belangrijk om je professioneel te presenteren. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren is het daarom noodzakelijk  geworden om over een goede profielfoto te beschikken. Opmerkelijk genoeg laten de profielfoto’s op social media echter vaak te wensen over. Vakantiekiekjes, foto’s met smartphones of gewoon géén foto zijn aan de orde van de dag. De juiste profielfoto zorgt niet  alleen voor een goede uitstraling maar draagt mede bij aan de geloofwaardigheid en het vertrouwen in u als persoon of bedrijf. Laat daarom uw zakelijke portret door Arend van der Salm Fotografie maken. U zult versteld staan wat ik voor u kan betekenen. Duidelijke foto’s met een prachtige betrouwbare uitstraling. 

Heeft u een bedrijf met meerdere medewerkers dan is het uiteraard ook mogelijk dat ik bij u op locatie kom fotograferen!

Mijn werkwijze voor het afleveren van de digitale bestanden/afdrukken.

Om de kwaliteit te behouden die klanten van mij gewend  zijn zullen alle gemaakte foto’s als eerste door mijzelf geselecteerd worden. De foto’s  zijn tenslotte mijn “visitekaartje”. Hierna  kunt de foto’s uitkiezen die u graag ontvangt.  Alle foto’s worden professioneel nabewerkt op onder andere kleur, contrast en scherpte.  De foto’s kunnen zowel als digitaal bestand of als fysieke afdruk aangeleverd worden.

Heeft u interesse of wilt u graag een offerte? Neem dan gerust contact met mij op. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn. Ik ben u graag van dienst!

AREND VAN DER SALM FOTOGRAFIE

06-23800939
info@arendvandersalm.nl
www.arendvandersalm.nl
K.v.k: 55334636
Btw no: NL 127194885BO3

STUDIO:
Aristide briandring 90
3137 DB Vlaardingen (Vlaardingen holy)

LET OP : STUDIO OP AFSPRAAK

Gerealiseerd door: Klikfilms

Gerealiseerd door: Klikfilms

© 2019 Arend van der Salm Fotografie. Alle Rechten Voorbehouden.