About

Mijn naam is Arend van der Salm en ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van (video)beelden voor marketing- en communicatie-doeleinden, zoals (bedrijfs)reportages, evenementen, product, reclame en persfotografie. Mijn fotografie is gericht op het vastleggen van beelden die aansluiten bij de wensen en eisen van de opdrachtgever. Professionaliteit, punctualiteit en de capaciteit om zich aan te passen aan verschillende stijlen en wensen van de opdrachtgever zijn hierbij vanzelfsprekend!

Naast mijn jaren lange ervaring als fotograaf biedt ik ook videografie aan. Ik werk met een team van jonge enthousiaste zzp’ers die ervaring hebben in de film en videowereld. Los van video bieden we daarbij ook nog 2D (logo)animaties en (indoor) dronevluchten aan. 

Naast dat ik veel op locatie werk, ben ik tevens in het bezit van een goed uitgeruste studio in Vlaardingen.

Enthousiasme, betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor mij als fotograaf. Het blijft me altijd weer inspireren om juist dat ene unieke moment of kenmerk vast te leggen. Ik hoop u binnenkort te ontmoeten voor mijn camera, en u te overtuigen van mijn kwaliteiten als fotograaf !

Met vriendelijke groet,
Arend van der Salm.