Evenementenfotografie

Evenementenfotografie

Evenementenfotografie

Bij evenementenfotografie kunt denken aan bijvoorbeeld congressen, bedrijfsfeesten, presentaties,  beurzen enzovoort. Door jarenlange ervaring als fotograaf bent u verzekerd van prachtig foto’s. Foto’s genomen uit diverse originele standpunten. Foto’s waardoor u uw event  na afloop zult herbeleven!

Het fotograferen van een evenement vraagt enige voorbereiding. Dit om op de juiste momenten de juiste foto’s te kunnen nemen. Ik adviseer u dan ook van te voren contact hierover met mij op te nemen.

Mijn werkwijze voor het afleveren van de digitale bestanden/afdrukken.

Om de kwaliteit te behouden die klanten van mij gewend  zijn zullen alle gemaakte foto’s als eerste door mijzelf geselecteerd worden. De foto’s  zijn tenslotte mijn “visitekaartje”. Hierna  kunt de foto’s uitkiezen die u graag ontvangt.  Alle foto’s worden professioneel nabewerkt op onder andere kleur, contrast en scherpte.  De foto’s kunnen zowel als digitaal bestand of als fysieke afdruk aangeleverd worden.

Heeft u interesse of wilt u graag een offerte? Neem dan gerust contact met mij op. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn. Ik ben u graag van dienst!

AREND VAN DER SALM FOTOGRAFIE

06-23800939
info@arendvandersalm.nl
www.arendvandersalm.nl
K.v.k: 55334636
Btw no: NL 127194885BO3

STUDIO:
Aristide briandring 90
3137 DB Vlaardingen (Vlaardingen holy)

LET OP : STUDIO OP AFSPRAAK

Gerealiseerd door: Klikfilms

Gerealiseerd door: Klikfilms

© 2019 Arend van der Salm Fotografie. Alle Rechten Voorbehouden.