Evenementenfotografie

Bedrijfsfotografie

Als bedrijfsfotograaf besef ik maar al te goed dat een goede presentatie van uw bedrijf  uitermate belangrijk is. De juiste bedrijfsfoto’s spelen hierbij een zeer belangrijke rol. Zij dragen bij aan de geloofwaardigheid en in grote mate het aan vertrouwen dat mensen in u hebben. Bij bedrijfsfotografie kunt  u denken aan foto’s die te maken hebben met alles wat in en rondom uw bedrijf speelt. Denk hierbij aan zakelijke profielfoto’s,  foto’s van bedrijfspanden, productieprocessen of werkzaamheden. Maar ook aan reportages van activiteiten zoals recepties, festiviteiten, raadsvergaderingen of persberichten.   

U kunt er op rekenen dat ik als bedrijfsfotograaf hoogwaardige beelden aflever met de juiste sfeer en essentie. Foto’s waarmee u voor de dag kan komen!

Mijn werkwijze voor het afleveren van de digitale bestanden/afdrukken.

Om de kwaliteit te behouden die klanten van mij gewend  zijn zullen alle gemaakte foto’s als eerste door mijzelf geselecteerd worden. De foto’s  zijn tenslotte mijn “visitekaartje”. Hierna  kunt de foto’s uitkiezen die u graag ontvangt.  Alle foto’s worden professioneel nabewerkt op onder andere kleur, contrast en scherpte.  De foto’s kunnen zowel als digitaal bestand of als fysieke afdruk aangeleverd worden.

Heeft u interesse of wilt u graag een offerte? Neem dan gerust contact met mij op. U kunt dan aangeven wat uw wensen zijn. Ik ben u graag van dienst!

AREND VAN DER SALM FOTOGRAFIE

06-23800939
info@arendvandersalm.nl
www.arendvandersalm.nl
K.v.k: 55334636
Btw no: NL 127194885BO3

STUDIO:
Aristide briandring 90
3137 DB Vlaardingen (Vlaardingen holy)

LET OP : STUDIO OP AFSPRAAK

Gerealiseerd door: Klikfilms

Gerealiseerd door: Klikfilms

© 2019 Arend van der Salm Fotografie. Alle Rechten Voorbehouden.