AVG - PRIVACY STATEMENT

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

 
Welkom op mijn pagina! Als u gebruik maakt van de diensten/het contact/de producten die ik aanbied, dan volgt ergens in het proces de vraag of u uw persoonlijke gegevens aan mij wilt verstrekken. Deze vraag stel ik u uit noodzakelijkheid voor de uitvoering van een overeenkomst. Praktijkvoorbeelden zijn:

– Ik moet contact met u opnemen voor overleg over een geplande fotoshoot.
– Ik moet contact met opnemen als ik ziek/verhinderd ben.
– Ik moet contact met u opnemen vanwege verdere planning van de fotografie opdracht
– Ik vraag u om adresgegevens zodat ik u een factuur kan sturen voor mijn werkzaamheden.
– Ik vraag om uw email adres zodat ik later de fotobestanden naar u kan toezenden.


Doeleinden persoonsgegevensverwerking
Voor uw en mijn gemak slaan wij sinds 1 april 2012 de door u aan mij verstrekte gegevens op in mijn facturatie software. Het doel van het verwerken van deze gegevens is:

 – Uit noodzakelijkheid voor recente en toekomstige overeenkomsten,

 – Als overzicht voor mijn bedrijfsadministratie.



Categorieën persoonsgegevens.

De volgende gegevens, die door de klant zelf aan mij verstrek zijn, worden door mij verwerkt.

Deze gegevens zijn:

 

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummers

– Email adres

– Debiteurennummer






Locatie en beveiliging van uw persoonsgegevens.

 
Uw persoonsgegevens sla ik op in een offline facturatie softwarepakket(wiversoft) Dit softwarepakket staat op een computer waarvan met enige regelmaat een back-up wordt gemaakt op een harde schijf welke niet verbonden is met internet of enig ander netwerk. De bestanden op de computer en harde schijf zijn alleen toegankelijk voor mijzelf. Aanpassingen/correcties kunnen dan ook alleen door mij worden uitgevoerd .Uw gegevens worden niet met partners, boekhouders of andere partijen gedeeld.

Samenwerking met derde partijen zoals Facebook, Instagram, en ING

Voor mijn bedrijf werk ik via verschillende platforms zoals Facebook, Instagram. Houdt er rekening mee dat ook deze partijen gegevens verzamelen. Lees daarom ook de privacy statements van deze partijen, door zodat u op de hoogte bent van hoe er met uw gegevens wordt omgegaan. Als u door het lezen van deze statements tot de conclusie komt dat u uw gegevens niet via hun diensten wilt verstrekken, dan wil ik u vriendelijk verzoeken mij hiervan op de hoogte te stellen door middel van een email. (info@arendvandersalm.nl)

Website

 Ik werk met een https website (SSL certificaat). De door mij voorheen verzamelde informatie zal ik echter nooit zonder toestemming gebruiken voor het aanmaken van een klantprofiel op de website.

Uw recht op inzage, wijzigen en wissen van uw geregistreerde gegevens.

Ik bewaar uw gegevens tot twee jaar na de laatste opdracht die u mij heeft gegeven. Daarna verwijder ik u uit mijn administratie. Mocht u uw gegevens eerder willen inzien, wijzigen of laten verwijderen dan kunt u mij eenvoudig een bericht sturen. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen over de gegevens die ik van u geregistreerd heb, U kunt dit doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 U kunt gerust contact met ons opnemen via de contact gegevens welke u kan vinden op mijn website: www.arendvandersalm.nl Als dit artikel vragen bij u heeft opgeroepen, dan sta ik u graag persoonlijk te woord. Arend van der Salm Fotografie,

 

23 mei 2018

AREND VAN DER SALM FOTOGRAFIE

06-23800939
info@arendvandersalm.nl
www.arendvandersalm.nl
K.v.k: 55334636
Btw no: NL 127194885BO3

STUDIO:
Aristide briandring 90
3137 DB Vlaardingen (Vlaardingen holy)

LET OP : STUDIO OP AFSPRAAK                                                                                                        © 2018 Arend van der Salm Fotografie. Alle Rechten Voorbehouden.

Gerealiseerd door: Klikfilms